nieuws

Arbeidsvoorziening verkoopt opleidingscentrum Utrecht

Beleggingen

Arbeidsvoorziening heeft haar voormalig opleidingscentrum aan de Atoomweg 63 te Utrecht verkocht.

Het opleidingscentrum bestaat uit 8273 m2 bedrijfsruimte en ongeveer 3412 m2 kantoorruimte. Voor circa 1360 m2 bedrijfsruimte is een huurovereenkomst afgesloten met Centrum Natuursteen. De koper Trade Point zal het overige gedeelte in zelfstandige delen, vanaf circa 600 m2, gaan verhuren. De verkoopprijs is door partijen niet bekendgemaakt, de richtprijs bedroeg 6 miljoen euro k.k.Met deze transactie is het grootste gedeelte van de portefeuille van Arbeidsvoorziening verkocht. Voor twee panden in Etten-Leur en Venlo wordt nog naar een koper gezocht. De transactie werd tot stand gebracht door DTZ Zadelhoff en Troostwijk makelaars.     

Reageer op dit artikel