nieuws

altera verwerft winkelportefeuille

Beleggingen

Het private sectorale vastgoedfonds Altera Vastgoed heeft een winkelportefeuille verworven van een particuliere belegger.

De totale transactie bedraagt ruim 49 miljoen euro. Het betreft 17 objecten met 32 verhuurbare winkelunits en in totaal 24 bovenwoningen, gelegen in hoofdwinkelstraten van acht steden (Breda, Deventer, Woerden, Goes, Schiedam, Sneek, Haaksbergen en Winschoten). De portefeuille bevat tevens twee kantoorobjecten gelegen in Groningen en Enschede, alsook twee bedrijfsruimteobjecten in respectievelijk IJsselstein en Breda. Altera werd in deze transactie geadviseerd door Kroese en Paternotte. Altera Vastgoed is in 2000 opgericht om pensioenfondsen de gelegenheid te bieden, naar eigen keuze, op indirecte wijze te beleggen in een of meerdere Nederlandse vastgoedsectoren. Het beheerd vermogen bedraagt ruim 1,4 miljard euro.

Reageer op dit artikel