nieuws

altera verkoopt portefeuille aan fortress

Beleggingen

Het private sectorale vastgoedfonds Altera Vastgoed heeft uit zijn sectorportefeuilles winkels en kantoren zestien objecten met een totaal oppervlak van ongeveer 50.

00 m2 verkocht aan Fortress Participations in Rotterdam. De koopsom is door partijen niet bekendgemaakt. De verkoop is georganiseerd via twee tenderprocedures, waarbij de verkoop van een deel is verzorgd door Troostwijk Makelaars en een ander deel door DTZ Zadelhoff. Uiteindelijk zijn beide delen verkocht aan Fortress, die daarin werd geadviseerd door Appelhoven Vastgoedadviseurs in Amsterdam.Het betreft winkelobjecten in Helmond, Roermond, Katwijk, Gouda en Burgum. De kantoorobjecten bevinden zich in de gemeenten Almere, Amersfoort, Breda, Capelle aan den IJssel, Den Bosch, Deventer, Groningen, Hilversum, Leeuwarden en Woerden. De opbrengst was voor Altera ongeveer gelijk aan de taxatiewaarde.

Reageer op dit artikel