nieuws

altera vastgoed verkoopt voor 40 miljoen

Beleggingen

Het sectorale vastgoedfonds Altera Vastgoed heeft voor zijn sectorportefeuilles Woningen, Winkels en Kantoren een aantal woning-, winkel en kantoorcomplexen verkocht aan voornamelijk particuliere beleggers.

Het betreft onder meer kantoorgebouwen in Groningen en Enschede, woningcomplexen in Haaksbergen, Leek (Groningen), Nijmegen, Sassenheim, Zevenaar en Zwolle en een woon/winkelcomplex in Nijmegen. De verkoopprocedure van de woningen en winkels vond plaats via een besloten tender. De opbrengst bedraagt in totaal ongeveer 40 miljoen euro, ruim boven de taxatiewaarde. De verkoop past in het streven van Altera Vastgoed om zijn portefeuilles verder te verjongen. De tender werd begeleid door Troostwijk Makelaars en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn Notarissen.

Reageer op dit artikel