nieuws

akzo verkoopt kantoren stockholm

Beleggingen

Akzo Nobel heeft de verkoop van zijn kantoren in Stockholm aan Lansforsakringar Liv afgerond.

Het vastgoed, 17.0000 m2 kantoor- en laboratoriumruimte, werd van de hand gedaan voor 30 miljoen euro, zo meldde het bedrijf 30 juni. Akzo Nobel zal het vastgoed terughuren. ‘Het Stockholm/Nacka kantoor is, in de afgelopen jaren, steeds aantrekkelijker geworden door de ontwikkeling van nieuwe woon- en winkelgebieden in de omgeving. De goede marktomstandigheden, in combinatie met het feit dat Akzo niet de volledige kantoorruimte bezet, heeft tot de beslissing geleid te verkopen’, aldus Akzo. In de kantoren werken ongeveer 300 mensen voor Akzo Nobel en de Akzo-onderdelen Decorative Coatings International, Casco Adhesives en Pulp en Paper Chemicals.

Reageer op dit artikel