nieuws

akron koopt twee rotterdamse kantoorgebouwen

Beleggingen

De pan-Europese vastgoedinvesteringsmaatschappij Akron Group heeft twee kantoorpanden aan de Hoofdweg in Rotterdam van Ycap Group overgenomen.

De transactiewaarde van de investering bedraagt 9,25 miljoen euro. In Rotterdam aan de Hoofdweg werden twee, direct naast elkaar gelegen kantoorpanden uit 2000 aangekocht met een vrij verhuurbaar oppervlakte van 4086 m2 en 60 parkeerplaatsen en hebben een hoog afwerkingsniveau. De panden zijn gelegen in de directe nabijheid van treinstation Rotterdam Alexander en de A16 en A20. Beide kantoren zijn volledig verhuurd aan de grote Rotterdamse Woningcoöperatie Patrimonium. Met deze transactie zet Akron een volgende stap in de uitbouw van haar Nederlandse portfolio, waarvan de huidige totale waarde al 400 miljoen euro bedraagt.

Reageer op dit artikel