nieuws

Achmea Vastgoed koopt eerste fase Nieuw Princenhof

Beleggingen

Achmea Vastgoed heeft op 15 november de eerste fase van de ontwikkeling Nieuw Princenhof, gelegen aan de Burgemeester De Beaufortweg/Hoek Groene Zoom in Leusden gekocht van Heilijgers Projectontwikkeling.

De koopprijs werd vooralsnog niet bekendgemaakt.Op het bouwterrein zal door Heilijgers Projectontwikkeling in de eerste fase van Nieuw Princenhof een woningbouwproject worden ontwikkeld dat (vooralsnog) 57 hoogwaardige appartementen omvat, verdeeld over een achttal woonblokken. Per bouwlaag bevinden zich twee appartementen van een hoog kwaliteitsniveau. Direct onder de woonblokken komt een parkeergarage.De eerste fase van het masterplan zal vermoedelijk medio 2006 worden gerealiseerd. Het initiatief van de woonontwikkeling is al in 1999 genomen door Achmea Vastgoed, WoningStichting Leusden en stichting zorgcentrum Laak & Eem.    

Reageer op dit artikel