nieuws

achmea neemt winkelcentrum ijburg over van ing

Beleggingen

Achmea Vastgoed heeft het allereerste winkelcentrum gekocht op IJburg van ING Real Estate.

Het winkelcentrum maakt deel uit van het woon- en winkelcomplex IJburg aan de IJburglaan. Vijf juli is de officiële opening ervan. ING Real Estate Development ontwikkelde het project in samenwerking met Johan Matser Projectontwikkeling en namens Smit’s Bouwbedrijf, Bouwfonds MAB Ontwikkeling en de twee consortia Waterstad IJburg en de IJburgermaatschappij. Het winkelcentrum omvat 8.500 m2 aan winkels (21) en bedrijfsruimten (negen). Alle winkels zijn verhuurd, enkele bedrijfsunits zijn nog vrij. Naast de bekende winkelformules zijn ook diverse speciaalzaken geopend, waaronder een keurslager, cadeauwinkel, dierenspeciaalzaak en een fietsenwinkel. De verkoopprijs wilden partijen niet bekendmaken.

Reageer op dit artikel