fotoreportage

Trendscongres 2017

Beleggingen

Trendscongres 2017
Pauze

Bekijk hier de foto’s van het Trendscongres 2017 gehouden op 20 mei in het hoofdkantoor van ABN Amro aan de Amsterdamse Zuidas.

Het Vastgoedmarkt Trendscongres 2017 werd bezocht door een kleine 200 topbeslissers uit de vastgoedsector. Thema van het congres was ‘Kansen met corporaties’, over de manieren waarop beleggers, ontwikkelaars en corporaties kunnen samenwerken in het realiseren van middeldure huurwoningen. Sprekers waren onder andere voorzitter Rob van Gijzel van de Samenwerkingstafel Middenhuur en bestuurslid Robert Kohsiek van het Platform Amsterdamse Middenhuur. Ontwikkelaar André Snippe werd gehuldigd als Vastgoedman van het Jaar 2017.

Klik op een foto om een grotere versie te bekijken. Blader met ‘alt-pijltje naar links’ terug naar het overzicht.

Reageer op dit artikel