Adverteren

Wilt u uw bedrijf of organisatie profileren in de nationale vastgoedsector? Maak dan nu kennis met de multimediale communicatiemix van Vastgoedmarkt.

Met onze nieuwsbladen, de dagelijkse nieuwsbrief en met de website van vastgoedmarkt.nl en research.vastgoedmarkt.nl, bereikt u relevante vastgoedprofessionals ook op directie- en managementniveau.

Al meer dan 40 jaar vertrouwen beleggers, financiers, ontwikkelaars, makelaars en adviseurs op de kwaliteit en actualiteit van onze informatieverstrekking.

Vastgoedmarkt bereikt maandelijks ruim 22.000 beslissers in de nationale vastgoedsector. De website kent 200.000 pageviews en 40.000 unieke bezoekers per maand.  Vastgoedmarkt is de enige titel in commercieel vastgoed waarvan de oplage wordt gecontroleerd door HOI (Het Oplage Instituut). Uw stempel voor zekerheid.

Vastgoedmarkt feitenkaart & tarieven 2016 

Zoekt u ambitieuze vastgoedprofessionals? Vastgoedmarktbanen.nl biedt u dan de perfecte match.

Vastgoedmarktbanen feitenkaart & tarieven 2016

Bent u benieuwd naar de campagne en communicatie mogelijkheden rondom Provada 2016?

Download de Provada 2016 feitenkaart hier.  

Neem voor product-bedrijfsadvertenties en personeelsadvies contact op met: 

Maciek Piasecki, 06-13 858 030, maciekpiasecki@vakmedianet.nl

Vastgoedmarkt: krant, website en nieuwsbrief

Vastgoedmarkt, de krant, wordt maandelijks gelezen door ruim 22.000 beslissers in commercieel vastgoed. Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Maandelijks staat een ander thema centraal. Wij adviseren u graag over uw (multi)mediacampagne. Arbeidsmarktcommunicatie is vanzelfsprekend een van de mogelijkheden.

Vastgoedmarkt Specials, het magazine
In 2016 brengt Vastgoedmarkt 2 speciale edities uit, gestuurd naar alle abonnees. In april wordt De Kracht van de Stad uitgebracht in samenhang met het onderwerp van het Vastgoedmarkt Trends Congres. In december verschijnt de 2.e speciale editie. De thema wordt nog bepaald afhankelijk van wat er in de markt speelt. Wilt u zelf in een speciale editie adverteren? Neem gerust contact op met Jan Vlastuin.


Vastgoedmarkt.nl, de website, wordt intensief bezocht door iedereen die betrokken is bij commercieel vastgoed zoals: vastgoedprofessionals, managers, researchers, marketeers, business developers en consultants. Vastgoedmarkt.nl biedt het laatste nieuws, informatie over aanbod en transacties, whitepapers, een pagina met beurskoersen en vastgoedtools. Samen met de achtergronden in de krant een ideaal platform om uw boodschap over te brengen. Neem voor de laatste bezoekcijfers contact met ons op.

Vastgoedmarkt, de e-mailnieuwsbrief
De redactie van Vastgoedmarkt verzorgt elke werkdag een nieuwsbrief met actueel nieuws. Deze wordt iedere dag door ruim 20.000 vastgoedprofessionals gelezen. Plaats uw banner of advertorial op een prominente positie. Of combineer het met een advertentie en banner in de krant of op de website.

Vastgoedmarkt Trends Congres
Jaarlijks vindt het Vastgoedmarkt Trends Congres plaats. Een jaarlijks evenement rondom een spraakmakend onderwerp in de vastgoedsector. Het congres werd in 2016 druk bezocht door zo’n 150 vastgoedprofessionals uit de top van de Nederlandse vastgoedsector. Sponsoren kunnen zich profileren via dit congres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het congres in 2017.

PROVADA 2016
Na een geslaagde 2015 editie vindt op 7, 8 en 9 juni 2016 de Nederlandse vastgoedbeurs PROVADA voor de 12e keer plaats in Amsterdam. Vastgoedmarkt is al vanaf het begin officieel mediapartner van de PROVADA. Klik hier voor meer informatie over de verschillende communicatiemogelijkheden. 
Of bel direct met Jan Vlastuin, 06 – 532 584 18, j.vlastuin@vastgoedmarkt.nl.

Bekijk hier de Richtlijnen voor het aanleveren van materiaal (technische specificaties)

Voor meer informatie over andere titels van BIM Media gaat u naar www.bereikdebouw.nl