Aldi blijft in Scheepjeshof en gaat vernieuwen

Aldi blijft in Scheepjeshof en gaat vernieuwen
Scheepjeshof Alkmaar

Aldi heeft het huurcontract met Punt Beheer voor het filiaal in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal verlengd en gaat deze winkel in april verbouwen.

De make-over is onderdeel van de landelijke ombouw van Aldi-filialen naar de nieuwe formule. In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. Na de ombouw van de winkel in De Scheepjeshof kunnen Aldi-klanten bij een besteding vanaf 20 euro 45 minuten gratis parkeren. Al eerder, namelijk met ingang van 4 maart, zal deze Aldi iedere zondag open zijn van 13.00 tot 18.00 uur.

Punt Beheer, eigenaar van De Scheepjeshof, is blij met het voortzetten van de huurovereenkomst:‘Winkelcentrum De Scheepjeshof is modern, goed onderhouden en beschikt over uitstekende voorzieningen zoals de parkeergarage maar ook schone openbare toiletten. De actieve winkeliersvereniging organiseert regelmatig grote en kleine acties. Het winkelend publiek waardeert al dit soort zaken en er heerst dan ook een positieve sfeer’, aldus een woordvoerder van Punt Beheer. ‘En De Scheepjeshof heeft een gevarieerd aanbod, waarbij Aldi één van de grotere publiekstrekkers is. Ook de nu ingevoerde koopzondagen zullen een positieve impact hebben.’

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.