Bis huurt 2.200 m2 kantoor in Barendrecht

Bis huurt 2.200 m2 kantoor in Barendrecht
Pesetastraat 5 in Barendrecht

Bis en moederbedrijf Econocom Nederland hebben een huurovereenkomst gesloten met verhuurder Rotterdam Vastgoedfonds I CV voor ruim 2.200 m2 kantoorruimte aan Pesetastraat 5 in Barendrecht.

Het bedrijf gaat hiermee van vijf panden naar één groot en modern pand waarbij beter samenwerken centraal staat. De kantoorruimte van Bis is onder meer voorzien van een entree. Het bedrijf heeft ook de mogelijkheid een dakterras te realiseren. Daarnaast koos Bis voor de locatie en het kantoorgebouw vanwege de efficiënte kantoorvloeren, de hoeveelheid beschikbare parkeerplaatsen en de goede bereikbaarheid van het kantoor.

De ruimte ligt op de begane grond en de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Bij de overeenkomst horen ook twintig parkeerplaatsen aan de voorzijde van het kantoorgebouw en zestig parkeerplaatsen in de parkeergarage tegenover het gebouw. Bis heeft 220 mensen in dienst, verspreid over strategisch gelegen vestigingen in de Benelux en is onderdeel van de Econocom groep. Het nieuwe kantoor van Bis aan de Pesetastraat zal eveneens dienst doen als een showroom voor klanten en opdrachtgevers.

VdM Huisvestingszaken begeleidde de huurder bij de transactie. CBRE adviseerde verhuurder Rotterdam Vastgoedfonds I CV.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.