Van der Spek Vianen huurt 700 m2 kantoorruimte

Van der Spek Vianen huurt 700 m2 kantoorruimte

Henley 360 heeft een tijdelijke huurovereenkomst afgesloten met Van der Spek Vianen voor ruim 700 m2 kantoorruimte aan De Limiet 13-15 in Vianen.

Het bedrijvencomplex Handelscentrum Vianen omvat 17.000 m2 en ligt op het bedrijventerrein De Biezen in Vianen tegenover de Makro, nabij de op- en afrit van de rijkswegen A2 en A27.

Met deze verhuurtransactie is het gebouw voor bijna 50 procent verhuurd sinds de opening van Handelscentrum Vianen in september 2017.

Sylvia de Haas, Commercieel Directeur Henley 360: 'Deze transactie is het bewijs van een succesvolle strategie. Toen wij eigenaar werden van het complex in Vianen hebben wij ervoor gekozen om 30 procent van het gebouw te transformeren naar ons eigen flexconcept Flexizone om zo nieuw leven te blazen in een gebouw wat al jaren leegstond. Door de komst van lokale zzp-ers en mkb-ers gebeurd er wat en zie je dat de grotere transacties vanzelf volgen.'

Henley 360 is een gespecialiseerde asset management organisatie met een focus op de Europese industriële sector. Focus ligt op het transformeren van ruimtes naar andere gebruikersvormen.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.