Søstrene Grene opent winkel in Utrecht

Søstrene Grene opent winkel in Utrecht
Söstrene-Grene interieur

Søstrene Grene heeft in het volledig gerenoveerde winkelcentrum Hoog Catharijne zijn twaalfde vestiging geopend in Nederland.

Dat bericht adviseur CBRE. De Deense keten van lifestylewinkels huurt 252 m2 winkelruimte en 151 m2 magazijnruimte in het winkelcentrum. Eigenaar van het winkelcentrum is Klépierre. De afdeling Advisory & Transaction Services Retail van CBRE adviseerde Søstrene Grene, dat werkt aan een landelijke dekking van winkels in Nederland. CBRE helpt het bedrijf bij het vinden van geschikte huurlocaties.

Søstrene Grene is in 1973 opgericht door zussen Anna en Clara Grene. Inspiratie halen zij uit de Grene-familie, de familie die Søstrene Grene tot op de dag van vandaag bezit en runt. De keten heeft meer dan 190 winkels in zestien landen en er komen er steeds meer bij.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.