Retailers tekenen voor winkelcentrum Arnhem

Retailers tekenen voor winkelcentrum Arnhem
Passage Winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem

Wereldhave heeft vijf nieuwe huurovereenkomsten gesloten voor winkels in winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem met een totale oppervlakte van ruim 600 m2.

Het vastgoedfonds heeft nieuwe contracten gesloten met D-Reizen (66 m2), Shopaholic (66 m2), Specsavers (119 m2), The Stone (250 m2) en T-Mobile (106 m2). De eerste nieuwe winkels zijn reeds opgeleverd. Alle winkels openen gedurende de zomermaanden. Na deze transacties zijn in het winkelcentrum nog maar enkele units beschikbaar. Het in mei geopende Versplein Presikhaaf is op éen unit na verhuurd.

Winkelcentrum Presikhaaf is een van de eerste planmatig ontwikkelde winkelcentra in Nederland. Wereldhave werkt aan de vernieuwing van het winkelcentrum dat volledig wordt gemoderniseerd en verbeterd. De komende periode openen steeds meer nieuwe en compleet vernieuwde winkels hun deuren.

Volgens planning zijn in het eerste kwartaal van 2018 de nieuwe ingang aan de oostzijde van het winkelcentrum geopend, gevolgd door de nieuwe supermarkten van Aldi en Albert Heijn. Wereldhave maakte eerder bekend dat de vernieuwing van Presikhaaf tot begin 2019 zal duren en dat het centrum gedurende de hele vernieuwing open blijft voor publiek.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.