Bever opent grotere winkel in Den Haag

Bever opent grotere winkel in Den Haag
Bever

Impact Vastgoed en Nieuw Holland Projectontwikkeling hebben namens Bryant Park Maxima VII een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met Bever.

Het betreft 1.013 m2 winkelruimte waarvan op de begane grond 89 m2 en 924 m2 op de eerste verdieping. De Bever winkel aan de Grote Marktstraat 47 in Den Haag heeft haar deuren inmiddels geopend.

Bever is één van de belangrijkste spelers op de markt voor de verkoop van outdoor en indoor sportartikelen, kleding, schoeisel, buiten-, kampeer-, water-, wintersport, expeditie uitrusting en aanverwante artikelen. Het bedrijf heeft ruim 40 winkels verdeeld over heel Nederland.

Bever is op zoek naar nieuwe locaties voor nieuwe winkel of voor een vergroting van een aantal huidige winkels.

De verhuurder, een institutionele belegger, werd geadviseerd door Nieuw Holland en haar asset manager Cording Real Estate Group. Huurder werd geadviseerd door Kroesepaternotte.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.