ARC verhuurt 4.200 m2 kantoorruimte Amersfoort

ARC verhuurt 4.200 m2 kantoorruimte Amersfoort
Van Asch Van Wijckstraat 55 in Amersfoort

ARC Real Estate Partners heeft aan Iddink Group 4.200 m2 kantoorruimte verhuurd in multi-tenant kantoorgebouw Hoek 3 in Amersfoort.

Het kantoor ligt in het stationsgebied van Amersfoort, waar veel kantoren zijn verlaten door verzekeraars. Iddink Group is actief in educatieve dienstverlening en vestigt zijn organisatie op de eerste drie verdiepingen van bouwdeel A. MVGM verhuist na de komst van Iddink Group naar de derde verdieping en breidt uit naar 1.700 m2 kantoorruimte. Samen met Vesting Finance, die er sinds eind 2017 7.300 m2 huurt, is bouwdeel A nu volledig verhuurd. Het vorig jaar gekochte kantoor heeft ARC daarmee voor 45 procent verhuurd.

Het kantoor Van Asch Van Wijckstraat 55 heeft een totale omvang van 30.000 m2 kantoorruimte, verdeeld over drie bouwdelen. Deze zijn door middel van twee atriums en een restaurant met elkaar zijn verbonden. Voor de verhuur is nog 17.000 m2 verdeeld over twee gebouwen beschikbaar. ARC Real Estate Partners realiseert in het kantoor moderne, gastvrije atriums met faciliteiten zoals een barista café, een vernieuwd bedrijfsrestaurant en meerdere loungehoeken.

Ook de hoofdentree wordt volledig vernieuwd en voorzien van een bemande hospitality desk. De renovatie wordt eind van dit jaar afgerond. Cushman & Wakefield begeleidde Iddink Group bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. MVGM Bedrijfshuisvesting adviseerde ARC Real Estate Partners bij de verhuur en haar eigen huisvesting.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.