Intrum tekent huurovereenkomst voor 2.700 m² in 'one20' amsterdam

Intrum tekent huurovereenkomst voor 2.700 m² in 'one20' amsterdam

Trinity Vastgoed III heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten in kantoorgebouw 'ONE20' gelegen aan de Teleportboulevard 120-140 in Amsterdam (Sloterdijk). Het object heeft een totale oppervlakte van 9.700 m².

De huurovereenkomst heeft betrekking op 2.700 m²  kantoorruimte en 21 parkeerplaatsen. Intrum zal daarmee de volledige vierde en vijfde verdieping huren.

Het gebouw ‘ONE20’, gelegen in Amsterdam Sloterdijk bestaat uit zes verdiepingen verbonden via een atrium met een binnentuin. Het kantoorgebouw beschikt over grote vloeroppervlakten variërend van 1.200 tot 2.200 m2 per verdieping. Recent zijn de algemene ruimten en hoofdentree volledig gerenoveerd. Het gebouw ligt direct aan het NS station Sloterdijk en nabij de ringweg A10.

Huurder Intrum is een gerenommeerde credit management onderneming dat in 2017 tot stand is gekomen naar aanleiding van de combinatie Lindorff B.V. en Intrum Justitia Nederland B.V. Na de fusie is de nieuwe bedrijfsnaam ‘Intrum’. Intrum is actief in 24 landen.

Bij de totstandkoming van de transactie trad BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands namens Trinity Vastgoed III op als asset manager. Savills adviseerde verhuurder bij de totstandkoming van de verhuurtransactie in collegiale samenwerking met TREC. Huurder Intrum werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.