Decathlon tekent voor vestiging Alexandrium

Decathlon tekent voor vestiging Alexandrium
Declathlon naar Alexandrium Megastores Rotterdam

De Franse sportketen Decathlon is een huurovereenkomst aangegaan met CBRE Global Investors voor 1.575 m2 winkelruimte in Alexandrium Megastores in Rotterdam.

Het bedrijf zal de nieuwe winkel naar verwachting dit najaar openen. Het zal dan de veertiende vestiging zijn in Nederland van de wereldwijde marktleider in sportartikelen en de tweede Decathlon in Rotterdam na de winkel van 5.000 m2 aan de Coolsingel. Alexandrium Megastores is een winkelboulevard met zestien grote filialen van bekende winkelketens. De boulevard heeft een breed aanbod consumentenproducten, zoals huishoudelijke artikelen, elektronica, speelgoed en (sport)kleding. Het keuzeassortiment zal groter en exclusiever zijn dan bij reguliere grote winkelboulevards.

Alexandrium Megastores maakt samen met Alexander Shopping Center en de Woonmall deel uit van het winkelgebied Alexandrium. Alexandrium Megastores is een belegging van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. Partijen zijn met elkaar duurzaamheidsafspraken overeengekomen en daarmee past de verhuur uitstekend in de strategie van het meest duurzame vastgoedfonds in Nederland. CBRE trad bij deze huurovereenkomst op als vertegenwoordiger van verhuurder CBRE Global Investors.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.