Cromwell verhuurt Bossche kantoorruimte aan BTL

Cromwell verhuurt Bossche kantoorruimte aan BTL
Bastion aan Willemsplein in Den Bosch

Architecten- en ingenieursbureau BTL Advies heeft een langjarig huurcontract gesloten met Cromwell Property Group voor 950 m2 kantoorruimte in het Bastion in Den Bosch.

Het Bastion, gelegen aan het Willemsplein tegenover het Paleiskwartier, is een van de grootste Bossche kantoorgebouwen. De naam verwijst zowel naar de omvang van het gebouw als naar de locatie ten opzichte van de historische vestingmuur die ‘s-Hertogenbosch omringt. Het Bastion beschikt over energielabel A en biedt in totaal 32.000 m2 aan kantoorruimte.

Het gebouw is in 1951 gebouwd en in 2006 volledig gemoderniseerd naar een ontwerp van Pi de Bruijn. BTL Advies kiest voor het Bastion vanwege de strategische ligging in de stad en de nabijheid van de Hoge Agrarische School (HAS), een bron van jong talent. Veel medewerkers van BTL zijn afkomstig van de HAS.

CBRE begeleidde verhuurder Cromwell Property Group bij deze transactie in collegiale samenwerking met HRS Makelaars. Cromwell beheert een portfolio in de Benelux van ongeveer 1 miljard euro. Van de Wouw & Partners trad op als adviseur van BTL Advies.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.