Kroonenberg Groep verhuurt Kalverstraat 34

Kroonenberg Groep verhuurt Kalverstraat 34

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Dogo voor een langjarige huurovereenkomst aan Kalverstraat 34 in Amsterdam, waar eerder Obey Your Body gevestigd was.

Het gehuurde betreft een winkelruimte van circa 100 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Het huurcontract is op 1 mei ingegaan. Na een korte inbouwperiode zal Dogo haar deuren openen.

Dogo is een van origine Turkse schoenenformule, die bekend staat om haar creatieve prints. In de loop der jaren bereikte het merk een enorm archief van meer dan 5.000 originele patronen die zijn ontworpen voor schoenen, tassen en kleding. Dogo-producten worden gekenmerkt door hun draagbare ontwerpen, en artistieke en chique uitstraling.

Kroonenberg Groep werd in deze transactie bijgestaan door KroesePaternotte.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.