Bouwinvest verhuurt 1.100 m2 aan sportschool in WTC Rotterdam

Bouwinvest verhuurt 1.100 m2 aan sportschool in WTC Rotterdam
Sportschooleigenaar Milton Tjon a Loi (links) en senior asset manager Jan-Willem Kos van Bouwinvest

Sportschool De Bunk'r opent in de herfst van 2018 een vestiging in WTC Rotterdam aan het Beursplein 37.

De gym telt twee verdiepingen met een oppervlak van 1.100 m2. In een patio wordt bovendien de ruimte geboden voor buitensporten. De sportschool is vanuit de lobby van het WTC en via de Meent bereikbaar.

Onlangs liet Bouwinvest weten dat het energielabel van de hoogbouw van het WTC wordt verhoogd van E naar A. Ook wordt het Business Center verplaatst naar de lobby, waar ook De Koffiesalon een vestiging krijgt. Dit moet het pand toegankelijker maken voor passanten.

De verhuurtransactie is tot stand gekomen door bemiddeling van Kolpa Makelaars en JLL.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.