Green verhuurt bedrijfsruimte in Almere

Green verhuurt bedrijfsruimte in Almere
Splijtbakweg 101, Almere

De komende tien jaar mag vervoerder Keolis Nederland het busvervoer in en rond Almere verzorgen. De bussen én medewerkers van Keolis Nederland hebben onderdak gevonden op twee locaties.

Er zijn twee huurovereenkomsten gesloten. Aan De Steiger 47 in Almere verhuurt Green een bedrijfsruimte met werkplaats van 1.750 m2, een kantoorruimte van 400 m2 en een buitenterrein.

Daarnaast verhuurt de belegger aan de Splijtbakweg 101, ook in Almere, een bedrijfsruimte van 1.050 m2, met daarbij een kantoor van ongeveer 400 m2, een buitenterrein en een 2.550 m2 grote overkapte stalling. Hier is voldoende plaats voor de Keolis-bussen, waaronder zeven elektrische.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.