Bolk Logistics huurt 1.333 m2 bedrijfsruimte in Hengelo

Bolk Logistics huurt 1.333 m2 bedrijfsruimte in Hengelo
Smaragdlaan 1, Hengelo

Voskamp Vastgoed heeft 1.333 m2 bedrijfsruimte aan de Smaragdstraat 1 in Hengelo verhuurd aan internationaal transportbedrijf Bolk Logistics.

Bolk is een internationaal transportbedrijf met 300 medewerkers en een gevarieerde materieelvloot met Europa als werkgebied. Bolk is actief in exceptioneel-, distributie-, container- en huiftransport, transportbegeleiding, machineverhuizingen en warehousing. Voor de warehousing-activiteiten beschikt Bolk over 40.000 m2 bedrijfsruimte op diverse locaties in Twente, waaronder Hengelo naast de CTT-containerterminal.

Verhuurder Voskamp Vastgoed (ver-)koopt, ontwikkelt en verhuurt onroerend goed in Oost-Nederland. Het ontwikkelen en verhuren van kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen maakt samen met het bouwen van appartementen en huizen het grootste deel uit van de activiteiten van Voskamp.

Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Voskamp bij deze transactie.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.