Regus langjarig in Sarphati Plaza

Regus langjarig in Sarphati Plaza

Regus is een langjarige huurovereenkomst overeengekomen voor het pand Sarphati Plaza aan het Rhijnspoorplein 10-38 te Amsterdam.

De totale huurovereenkomst omvat circa 1.291 m² kantoorruimte verdeeld over diverse verdiepingen alsmede 16 parkeerplaatsen. Sarphati Plaza is daarmee 100 procent  verhuurd.

De verhuurder werd bij het tot stand komen van deze verhuurtransactie vertegenwoordigd door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs in collegiale samenwerking met Savills. Het asset management voor verhuurder wordt gevoerd door NL Asset Management B.V.

Regus heeft als doelstelling om in komende jaren naar 200 tot 250 locaties in Nederland te groeien. Regus werd geadviseerd door CBRE bij het tot stand komen van de overeenkomst.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.