nieuws

Wagenhof en BT Makelaars werken samen

Transacties

Wagenhof en BT Makelaars gaan onder de naam BT/Wagenhof een samenwerkingsverband aan. In de regio Haarlemmermeer/Schiphol en Amstelland doen zij taxaties voortaan gezamenlijk. Daarmee zijn voor bedrijfsmatige taxaties de twee grootste regio-gebonden NVM-spelers verenigd.

Wagenhof en BT Makelaars werken samen

Daarmee zijn voor bedrijfsmatige taxaties de twee grootste regio-gebonden NVM-spelers verenigd, aldus de makelaars in een gezamenlijk persbericht. Wagenhof is marktleider in Zuid-Kennemerland, BT Makelaars is dat in de regio Haarlemmermeer/Schiphol/Amstelland.
BT Makelaars heeft door de samenwerking met Wagenhof de beschikking over een onafhankelijke taxatieafdeling die geautoriseerd is om voor alle financiële instanties te taxeren. Wagenhof heeft hiermee op het gebied van taxaties dekking in de metropool regio Amsterdam. Op bedrijfsmakelaarsvlak blijven beide partijen autonoom.