nieuws

Startup-investeerder Rockstart naar Houthavens

Transacties

Startup-investeerder Rockstart verhuist van de Amsterdamse Herengracht naar het multifunctionele bedrijfsgebouw 10 Riga aan de Rigakade 10 in de Amsterdamse Houthavens.

Startup-investeerder Rockstart naar Houthavens
Rigakade-10-Amsterdam

Rockstart verhuist per 1 oktober 2017. Het gebouw bestaat uit 2.800 m2 multifunctionele  bedrijfs- en kantoorruimte met een groot buitenterrein. De locatie geeft Rockstart meer mogelijkheden te groeien, zowel inhoudelijk als in ruimte. Rockstart heeft sinds 2011 geïnvesteerd in 118 startups. Op deze manier is al meer dan 45 miljoen euro opgehaald en meer dan 600 banen gecreëerd. Rockstart zal van 10Riga een lanceer- en thuisbasis maken voor internationale startups in onder meer Tech, Energy, Health, Food & Artificial Intelligence.

Oscar Kneppers, Founder Rockstart: ‘De Houthavens heeft een hoge concentratie van creatieve groeibedrijven in Amsterdam -een geweldig dynamische plek aan de rand van het centrum. Rockstart zal er de komende jaren honderden ondernemers uit tientallen landen verder helpen groeien. Meer nog dan in de Jordaan kunnen we in de Houthavens onze stempel op het gebied drukken.’ De eigenaar, een particuliere belegger, werd gedurende het commerciële traject geadviseerd door NL real estate, in collegiale samenwerking met  P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel