nieuws

’s Heeren Loo Zorggroep tekent bij in Amersfoort

Transacties

Trinity Vastgoed XV heeft de huurovereenkomst met zittend huurder Stichting ’s Heeren Loo Zorggroep aan Berkenweg 11 in Amersfoort langjarig verlengd.

’s Heeren Loo Zorggroep tekent bij in Amersfoort
Berkenweg-11-in-Amersfoort

De totale huurovereenkomst omvat 5.775 m2 kantoorruimte, 197 m2 archief en 74 parkeerplaatsen. Huurder Stichting ’s Heeren Loo Zorggroep ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, variërend van lichte ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties.

Het pand aan de Berkenweg dateert uit 1970 en heeft in de loop der jaren een aantal grote renovaties ondergaan. Het gebouw van 14.000 m2 is volledig verhuurd. Verhuurder Trinity Vastgoed XV BV werd geadviseerd door haar asset manager BNP Paribas Real Estate. Huurder Stichting ’s Heeren Loo Zorggroep werd geadviseerd door Savills.

Reageer op dit artikel