nieuws

Randstad huurt 2.100 m2 in Eindhoven

Transacties

Randstad Groep Nederland heeft ruim 2.100 m2 kantoorruimte gehuurd in gebouw Noordkaap in Eindhoven.

Randstad huurt 2.100 m2 in Eindhoven
Noordkaap-Eindhoven

Randstad vestigt zijn formules Tempo Team en Randstad in het kantoor aan Anderlechtstraat 15. Gebouw Noordkaap bestaat uit 8.314 m2 kantoorruimte, 153 parkeerplaatsen en beschikt over energielabel A. Tempo Team en Randstad zullen het object na een grondige verbouwing per september betrekken.

De verhuurder, een particuliere belegger, zal op de begane grond een business center realiseren met een bemande receptiebalie voor ontvangst, koffiebar, lunchroom, flexwerkplekken en overlegruimtes. Bij het tot stand komen van deze transactie werd Randstad Groep Nederland geadviseerd door JLL. Verhuurder werd geadviseerd door Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel