nieuws

Deel LeasePlan naar Zuidas

Transacties

LeasePlan Corporation en Union Investment Real Estate hebben een huurovereenkomst gesloten voor 4.000 m2 kantoorruimte in UNStudio in Amsterdam.

Deel LeasePlan naar Zuidas
Gustav-Mahlerlaan-353-360

LeasePlan huurt de vijftiende tot en met de achtiende verdieping in het kantoorgebouw aan Gustav Mahlerlaan 354-360. Met deze verhuizing maakt LeasePlan Corporation de stap van Almere naar de Zuidas. LeasePlan Nederland blijft in Almere gehuisvest. Bij de keuze van LeasePlan Corporation voor UNStudio waren zowel de uitstraling van het gebouw als de goede indelingsmogelijkheden doorslaggevend.

De begane grond van UNStudio wordt door de eigenaar gerenoveerd, waardoor het past bij een multi-tenant invulling van het gebouw. Cushman & Wakefield, dat overigens zijn hoofdkantoor in UNStudio heeft, adviseerde de huurder bij deze transactie. CBRE adviseerde de vertrekkende huurder RBS.

Reageer op dit artikel