nieuws

Cromwell opent Cools Urban Office Lofts

Transacties

Cromwell Property Group opende vorige week de deuren van Cools Urban Office Lofts en voltooit daarmee de revitalisatie van Coolsingel 6 in Rotterdam.

Cromwell opent Cools Urban Office Lofts
Coolsingel 6 Rotterdam

Het pand meet 9.200 m2, verdeeld over een begane grond met een entresol, zes verdiepingen met vrij indeelbare vloeren vanaf 1.000 m2 en een winkel-/horecaruimte in de plint van het gebouw. Voor auto’s is een eigen parkeergarage aanwezig.

De vraagprijs voor de kantoren is 165 euro per m2 per jaar, een parkeerplaats doet 2.250 euro per jaar in de garage onder het gebouw, 1.750 euro per jaar in de achter het gebouw gelegen garage. De commerciële ruimten in de plint moeten 300 euro per m2 per jaar opbrengen.

De eerste huurder van Cools is de flexofficeaanbieder Tribes Rotterdam Coolsingel, die vrijdag 16 juni 2017 de deuren opent.

Reageer op dit artikel