nieuws

Matrix Fitness neemt 26.000 m2 logistiek af van DHG

Transacties

DHG heeft met Matrix Fitness overeenstemming bereikt over de huur van 26.000 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte op de logistieke campus Smartlog Moerdijk 2 aan Megajoule 2-4 in Moerdijk.

Matrix Fitness neemt 26.000 m2 logistiek af van DHG
Logistieke-campus-Smartlog-Moerdijk-2-

Matrix Fitness tekende een langjarige huurovereenkomst met een looptijd van tien jaar. Op 1 mei heeft Matrix Fitness 22.638 m2 opslagruimte, 2.596 m2 mezzanine en 569 m2 kantoorruimte in gebruik genomen. Matrix Fitness verzorgt vanuit het nieuwe complex de distributie van fitnessapparatuur naar de Belgische, Luxemburgse en Nederlandse markt. Het distributiecentrum is eind 2016 op risico ontwikkeld en opgeleverd door DHG.

In 2016 begon DHG met de bouw van het eerste distributiecentrum op Smartlog Moerdijk 2. Dit complex werd op maat ontwikkeld voor logistieke dienstverlener Rulewave en is inmiddels opgeleverd en in gebruik genomen. Nog dit jaar zal DHG starten met de ontwikkeling van fase 2 voor Smartlog Moerdijk 2. Na de oplevering zal 55.000 m2 moderne bedrijfs- en kantoorruimtes beschikbaar zijn voor verhuur. De logistieke campus heeft een totale omvang van 101.223 m2 aan hoogwaardige logistiek. Matrix werd bij deze transactie begeleid BCL Real Estate.

Reageer op dit artikel