nieuws

Petrogas huurt 3.400 m² kantoorruimte in Rijswijk

Transacties

Hansainvest is met Petrogas E&P Netherlands een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor 3.400 m² kantoorruimte en 55 parkeerplaatsen voor kantoorgebouw ‘Oversteen’ aan de Laan van Zuid Hoorn 14 in Rijswijk.

Het kantoorgebouw is gelegen op Businesspark Hoornwijck, langs de snelwegen A4 en A13 op korte afstand van het centrum van Den Haag. Momenteel is er nog  6.000 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 3.000 m² in de hoogbouw en circa 3.000 m² in de laagbouw.
Het is de eerste grote transactie in Hoornwijck sinds geruime tijd. De kwaliteit van het representatieve gebouw (met ruime vloeren, een groot entreegebied alsmede label A) en de aantrekkelijke huurcondities hebben ertoe bijgedragen dat Petrogas in Oversteen kantoorruimte heeft aangehuurd. Het property management van ‘Oversteen’ is in handen bij K&O Property Management B.V.
Petrogas E&P Netherlands B.V. maakt onderdeel uit van MB Holding uit Oman. De Nederlandse dochter is voortgekomen uit de volledige overname van Chevron E&P Netherlands in het najaar van 2014. Petrogas exploreert olie- en gasvelden in het Nederlandse deel van de Noordzee. Petrogas is nu nog gevestigd aan de Appelgaarde 4 in Voorburg waar zij sinds eind jaren tachtig is gehuisvest.
CBRE heeft Petrogas geadviseerd bij de zoektocht naar een geschikte locatie en bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. CBRE verzorgt momenteel het interieurdesign en projectmanagement voor Petrogas.
Verhuurder Hanseatische Investment werd in deze transactie bijgestaan door Nadorp Bedrijfsmakelaars in collegiale samenwerking met JLL.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels