nieuws

Weekday opent in Groningen

Transacties

CBRE Global Investors is een langjarige huurovereenkomst aangegaan met H&M voor de formule Weekday in het Waagstraatcomplex in de binnenstad van Groningen.

De winkel is gelegen aan Waagstraat 8-9 in Groningen en heeft een vloeroppervlakte van 318 m2 op de begane grond en 475 m2 op de eerste verdieping. Deze nieuwe winkel is de derde winkel van Weekday in Nederland. De andere vestigingen staan in Amsterdam (Rokin) en Rotterdam (Beursplein). Er zijn plannen voor een vierde vestiging, in Den Haag. Ook in Antwerpen komt een vestiging (Kammenstraat).

Het Waagcomplex is gebouwd in 1996 naar ontwerp van de Italiaanse architect Natalini. Het complex is centraal gelegen op de hoek van de Waagstraat en de Guldenstraat in Groningen en is een onderdeel van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. H&M opende 25 jaar geleden de eerste winkel in Nederland en telt momenteel ruim 125 winkels verspreid over ons land. H&M is actief in meer dan 54 landen, met ruim 3.200 winkels en ongeveer 132,000 medewerkers.  Cushman & Wakefield heeft CBRE Global Investors in deze transactie begeleid.

Reageer op dit artikel