nieuws

Vrouwfit huurt grote winkel Leidse Hooigracht

Transacties

Vrouwfit heeft winkelruimte gehuurd in de Haarlemmer Offices & Shopping Center in Leiden. Met deze transactie is het complex volledig verhuurd, meldt eigenaar Smitsloo.

De vrouwvriendelijke sportformule huurt naar verluidt ongeveer 580 m2 winkelruimte. De Haarlemmer Offices & Shopping Center ligt op de hoek Hooigracht 85-89 en Oude Rijn 57-61 in Leiden. Het complex heeft een totale oppervlakte van ruim 4.000 m2. In het complex is ook een van de grootste stadswinkels van Albert Heijn in Nederland gevestigd van 2.500 m2.  Vrouwfit is direct een samenwerkingsverband met AH aangegaan, aldus Smitsloo.

De gerenoveerde ruimte op de eerste verdieping (Hooigracht 87) is ingericht met een moderne fitness- en aerobicszaal, een schoonheidssalon, een fysio- en massagepraktijk en een sauna. Op korte termijn komt er in het project een penthousekantoor van 100 m2 beschikbaar op de derde verdieping (Oude Rijn 61a), met uitzicht op de binnenstad en aangesloten op de inpandige parkeergarage.

Reageer op dit artikel