nieuws

Voor ruim 17.000 m2 aan huurdeals op Schiphol-Rijk

Transacties

Contactlenzenfabrikant Bausch+Lomb en datacentrumeigenaar EdgeConnex hebben gezamenlijk 14.000 m2 distributieruimte en 3.200 m2 kantoorruimte gehuurd op Schiphol-Rijk. Het gaat om een huurverlenging en een nieuw contract.

Bausch+Lomb, onderdeel van multinational Valeant, verlengt met tien jaar zijn huurovereenkomst aan Koolhovenlaan 110. In het ernaast gelegen complex aan Koolhovenlaan 122 is door EdgeConnex ook een logistiek complex gehuurd. EdgeConnex heeft al drie logistieke gebouwen verworven aan de Douglassingel en de Cessnalaan die omgebouwd worden tot een zeer groot datacentrum.

Er is de laatste maanden een sterk toenemende vraag naar moderne logistieke objecten rond Schiphol waar nu nog nauwelijks ruimte per direct beschikbaar is. Industrial real estate partners trad bij de transacties op namens de verhuurder, een particuliere belegger. Industrial gaf geen afzonderlijke metrages voor de twee huurtransacties.

Reageer op dit artikel