nieuws

Versretailers naar uitbreiding winkelcentrum Nieuwegein

Transacties

Het gerenoveerde en uitgebreide wijkwinkelcentrum Hoogzandveld in Nieuwegein is op 106 m2 na verhuurd, meldt ontwikkelaar Ovidius.

Winkelcentrum Hoogzandveld in Nieuwegein is vorig jaar met een derde uitgebreid. Het wijkwinkelcentrum groeide met 1.500 m2 tot een totaal van 6.000 m2. Het vernieuwde winkelcomplex dingt dit jaar mee naar de NRW Jaarprijs. De uitbreiding omvatte naast een grotere Albert Heijn ook de nieuwbouw van 538 m2 aanvullende winkelruimte. In de afgelopen periode zijn hiervan vier units verhuurd. Het betreft hoofdzakelijk aanvullingen in het verssegment.

De unit Hoogzandveld 38A van 62 m2 is gehuurd door Alexanderhoeve Kaas&Noten. Volendammer vishandel Robert Sier heeft 88 m2 gehuurd aan Hoogzandveld 38B. Franchiseformule Kwalitaria heeft een unit van 137 m2 opgenomen aan Hoogzandveld 38C. En CEM Market, een versmarkt in mediterrane producten, heeft 145 m2 in gebruik genomen aan Hoogzandveld 24. De gemiddelde aanvangshuurprijs bedraagt 216 euro per m2 per jaar. De ontwikkelaar van de uitbreiding, Ovidius, adviseerde eigenaar Stebi Onroerend Goed bij de verhuur. Er is nog een unit van 106 m2 beschikbaar.

Reageer op dit artikel