nieuws

TK Maxx huurt ruim 2.500 m2 in Spuimarkt

Transacties

Syntrus Achmea Real Estate & Finance bevestigt de komst van TK Maxx naar de Spuimarkt in Den Haag. TK Maxx neemt er 2.551 m2 in gebruik.

Vorige week werd al bekend dat de outletformule naar Den Haag kwam. Met de komst van de Amerikaanse keten zijn alle beschikbare meters in het winkel-, horeca- en leisurecomplex van 32.000 m2 aan de Grote Markstraat verhuurd. De nieuwe winkel in het Spuimarkt-complex heeft een oppervlakte van 577 m2 op de begane grond en 1974 m2 in de kelder. Om deze winkel mogelijk te maken, worden de individuele winkelunits op de begane grond en in de kelder samengevoegd met de entree op de begane grond. De winkel gaat 20 oktober open.

TK Maxx heeft in Europa ruim 500 vestigingen, waar off-price kleding en artikelen voor in huis worden verkocht. TK Maxx biedt designer labels, topmerken, nieuwe labels, stijlvolle mode, artikelen voor in huis en cadeaus aan, tegen prijzen die tot 60 procent lager liggen dan de adviesprijs. Cushman & Wakefield trad op als makelaar en Houthoff Buruma als jurist voor TK Maxx. Syntrus Achmea RE&F werd geadviseerd door makelaar CBRE en jurist Lexence.

Reageer op dit artikel