nieuws

SWOOP opent winkel in centrum Nijmegen

Transacties

Swoop opent 4 september een nieuwe winkel in het centrum van Nijmegen. Aan Molenstraat 62 huurt de retailketen een winkelruimte van 75m2.

Swoop is een one-stop-shop waar consumenten en bedrijven terecht kunnen om mobiele refurbished devices aan te schaffen, te laten repareren en in te ruilen. De keten is gevestigd in Almere, Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. 

De verhuurder heeft de winkelpui voor deze transactie teruggebracht naar de voormalige Jugendstil-architectuur wat bijdraagt aan de wens van de gemeente Nijmegen om dergelijke monumentale panden terug te brengen naar oude luister.

SWOOP werd geadviseerd door Glint Real Estate. (IBG) Verbeek Bedrijfsmakelaars uit Nijmegen adviseerde de eigenaar, een particuliere belegger.

Reageer op dit artikel