nieuws

Sports Unlimited Retail huurt 3.000 m2 in Aalsmeer

Transacties

Na het faillissement van winkelketens Perry Sport en Aktiesport heeft het nieuwe moederbedrijf van beide ketens, Sports Unlimited Retail, opnieuw een onderdeel van de voormalige Bloemenveiling aan Oosteinderweg 247-B te Aalsmeer gehuurd van Inside Investments. Het gehuurde bestaat uit ruim 3.000 m2 kantoorruimte met daarnaast een distributiecentrum van circa 8.000 m2.

Perry Sport en Aktiesport hebben hier hun hoofdkantoor gevestigd. Compact Real Estate Services te Hilversum voert het commercieel en technisch beheer van het complex en heeft Inside Investments geadviseerd. Sports Unlimited Retail werd bijgestaan door Jacobs Van der Meij.Inside Investments, opgericht in 2000, is een niet-beursgenoteerde naamloze vennootschap met een gediversifieerde vastgoedportefeuille, voornamelijk gelegen in het midden van Nederland. Het fondsvermogen is bijeen gebracht door circa 150 vermogende particulieren en is belegd in winkelcentra (54.139 m2), kantoren (22.265 m2) en bedrijfsruimte (82.831 m2). Inside Investments houdt kantoor in Hilversum.

Reageer op dit artikel