nieuws

ServiceLogistics huurt 6.600 m2 in Venlo

Transacties

ServiceLogistics, gelieerd aan Janssen Distribution Services, huurt vanaf 1 augustus 5.928,5 m2 magazijnruimte, 512,5 m2 mezzanineruimte en 228,5 m2 kantoor aan Columbusweg 35 in Venlo.

Dat meldt de ontwikkelaar van het complex HVBM Vastgoed. Het logistieke pand is recent verkocht aan Savills IM, bleek vorige week. Janssen Distribution Services heeft al meer dan 135 jaar ervaring in de logistiek. Vanwege uitbreiding van de logistieke activiteiten was Janssen op zoek naar meer magazijnruimte in thuisstad Venlo.

De magazijnruimte is onderdeel van het onlangs door HVBM Vastgoed ontwikkelde distributiecentrum voor Biesheuvel Techniek. Biesheuvel huurt zelf ongeveer 12.000 m2 logistiek. Janssen huurt de 6.600 m2 vastgoed voor drie jaar, daarna neemt Biesheuvel de ruimte waarschijnlijk over.

Reageer op dit artikel