nieuws

Scotch & Soda opent tweede winkel Groningen

Transacties

Modelabel Scotch & Soda heeft de leegstaande winkel aan de Brugstraat 30 in Groningen gehuurd. Daarmee heeft het Nederlandse modemerk twee winkels in Groningen.

Scotch & Soda opent tweede winkel Groningen

De winkelruimte is 118 m2 groot, waarvan 106 m² op de begane grond is gelegen. In dit monumentale hoekpand opent Scotch & Soda binnenkort zijn tweede vestiging in de binnenstad van Groningen. Voorheen was modehuis Fred de la Bretoniere in het pand gevestigd. Het uit Nederland afkomstige Scotch & Soda heeft wereldwijd meer dan 150 winkels, waarvan ruim twintig in Nederland.

Begin dit jaar liet het merk weten de komende drie jaar 36 nieuwe winkels te willen openen. Het label beschikt ook over ruim 8.000 andere verkooppunten, waaronder toonaangevende warenhuizen en een webstore. Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars uit Groningen trad op als verhurend makelaar namens de eigenaar, een particuliere belegger. DTZ Retail Services heeft de belangen behartigd namens Scotch & Soda. 

Reageer op dit artikel