nieuws

Roc Top huurt in Lumen Amsterdam

Transacties

Stichting Regionaal Opleidingen Centrum Top (roc Top) heeft met Cocon Vastgoed een langdurige huurovereenkomst getekend voor 4.065 m2 in gebouw Lumen aan Vlaardingenlaan 13-15 in Amsterdam.

Roc Top huurt in Lumen Amsterdam

De gehuurde kantoorruimte in gebouw Lumen is geschikt gemaakt voor de onderwijsinstelling. Lumen ligt ten zuidwesten van de ring A10 en nabij de op- en afritten van de Henk Sneevlietweg. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is door de aanwezigheid van tramlijn 2 en NS-station Lelylaan goed. Het gebied rond de Vlaardingenlaan is de laatste jaren enorm in ontwikkeling. Tegenover Lumen worden momenteel circa 280 nieuwe woningen en diverse, kleinschalige horecaconcepten en winkels ontwikkeld.

Roc Top werd geadviseerd door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars. CBRE trad tijdens deze transactie op als adviseur van de verhuurder.

Reageer op dit artikel