nieuws

Regus opent business center aan grachtengordel

Transacties

In december opent Regus een nieuwe vestiging van 1.000 m2 in Amsterdam aan Singel 250. Dit business center telt 140 werkplekken op de eerste verdieping en beschikt over vergaderruimtes, een business lounge en ondergrondse parkeerplaatsen.

Eigenaar van het grachtenpand is volgens het Kadaster Apo Immobilien (AIK). De nieuwe Regus-locatie heeft een oppervlakte van ruim 1.000 m2. Het neoclassicistische grachtenpand is gebouwd tussen 1910 en 1912 en ontworpen voor de Nederlandsch-Indische Handelsbank. Het gebouw ligt om de hoek van Magna Plaza, de Negen Straatjes en het Paleis op de Dam.

Jessika van Veen, sinds vorig jaar algemeen directeur Regus Nederland, noemt de grachtengordel belangrijk en zeer populair onder internationale bedrijven en creatieve start-ups. ‘We zien dat Amsterdam populair blijft. We merken die groeiende interesse en zijn daarom ook blij dat we Regus Amsterdam Singelstaete aan ons portfolio toe kunnen voegen aan bestaande business centers zoals Viñoly en Atrium op de Zuidas en The Base op Schiphol.’

CBRE heeft Regus geadviseerd bij de totstandkoming van deze transactie en eigenaar AIK is bijgestaan door Van Dijk&ten Cate.

Reageer op dit artikel