nieuws

PingProperties verhuurt gehele kantoor Zwolle

Transacties

PingProperties heeft kantoorgebouw La Voie aan het Hanzeplein in Zwolle volledig verhuurd. Bedrijfsverzamelconcept Hanz heeft per augustus de laatste 1.100 m2 gehuurd.

Het kantoorgebouw aan Hanzeplein 11-27 kwam in 2014 geheel leeg te staan. In samenwerking met City Developer-S en Storm in Ontwikkeling is daarop gestart met het realiseren van Hanz. Dit is een clustering van ondernemers, onderwijs en overheid rondom het thema innovatie. PingProperties en Hanz hebben samen in het project geïnvesteerd. Het bedrijfsverzamelconcept van de regio Zwolle heeft ook de laatste 1.100 m2 gehuurd, zodat het hele gebouw met 5.000 m2 kantoorruimte en zeventig parkeerplaatsen is verhuurd.

Ruim 35 ondernemers en instellingen hebben al onderdak in La Voie gevonden. Hanz voert een actief beleid om de deelnemers aan elkaar en aan elkaars netwerken te koppelen. Ook de inrichting van Hanz is volledig ingericht op elkaar ontmoeten. Dit leidt tot samenwerkingen en nieuwe producten en diensten. Daarnaast heeft Hanz faciliteiten als een receptie en een plek om te ontmoeten, werken en studeren. Het gebouw ligt in het gebied Hanzeland aan de A28 en op 5 minuten loopafstand van het centraal station in Zwolle.

Reageer op dit artikel