nieuws

Nieuwe winkelformule L’Oréal in grootste steden

Transacties

L’Oréal introduceert naar verwachting in november zijn nieuwe formule NYX Cosmetics in Nederland aan de Kalverstraat in Amsterdam. Daarna volgen winkels in Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

In de eerste winkel van NYX Cosmetics in Nederland kunnen vrouwen terecht voor professionele make-up- en beautyproducten. Hiervoor heeft het Franse cosmeticamerk per 1 september een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 85 m2 winkelruimte aan Kalverstraat 12 in Amsterdam. Secundaire ruimte boven de winkel maakt ook deel uit van het contract. De verhuurder is Vischjager, een particuliere belegger.

CBRE treedt exclusief op namens NYX Cosmetics en zoekt voor hen winkelruimte in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. De verhuurder werd geadviseerd door KroesePaternotte. Recent opende de nieuwe formule van L’Oréal ook een winkel in Gent, België, waarbij CBRE eveneens betrokken was als adviseur.

Reageer op dit artikel