nieuws

Nieuwe retailers naar winkelgebied Hillegersberg-Rotterdam

Transacties

Bridgeport University-style, Omega Mediterraans Grieks Cuisine en Aart hebben winkelruimte in het winkelgebied Hillegersberg-Rotterdam gehuurd.

Dat bericht vastgoedadviseur Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis), die de transacties tot stand heeft gebracht. Modeformule Bridgeport University-style heeft 103 m2 winkelruimte en 40 m2 kelderruimte aan de Freericksplaats 22A. Bridgeport University-style heeft ook vestigingen in Voorburg en Wassenaar.

Aart wordt de nieuwe huurder van Bergse Dorpsstraat 36.De herenmodewinkel huurt 115 m2 winkelruimte. Aart heeft al een vestiging aan de Aert van Nesstraat te Rotterdam. Aan de Freericksplaats 24A, waar voorheen restaurant Kam Sang was gevestigd, opent dit najaar restaurant Omega Mediterraans Grieks Cuisine de deuren. Het gaat om 103 m2 winkelruimte en 40 m2 kelderruimte.

Onlangs gingen onder andere Steiff, Femkeido Interior Design en Rookies -5- hen al voor. Volgende week opent Bloemidee 2907 haar deuren in Hillegersberg. Begin vierde kwartaal zullen ook Bridgeport University-style, Aart en Omega Mediterraans Grieks Cuisine volgen. De leegstand neemt hiermee aanzienlijk af en de verwachting is dat deze trend zich verder door zal zetten richting het eind van dit jaar, aldus Ooms.

Reageer op dit artikel