nieuws

Nieuwe locatie Hema in Amsterdamse Poort

Transacties

CBRE Global Investors is een nieuw huurcontract overeengekomen met Hema voor 655 m2 winkelruimte aan het Bijlmerplein, onderdeel van winkelcentrum Amsterdamse Poort.

Hema is verhuisd binnen het winkelcentrum. De vermogensbeheerder zegt actief te werken aan verbetering van de winkelas van Amsterdamse Poort. De keuze voor de nieuwe locatie van Hema tegenover de vernieuwde en ook verhuisde Intertoys draagt hier sterk aan bij, aldus CBRE GI.

De verhuizing van Hema is onderdeel van een groter plan, waarbij verschillende delen van het winkelcentrum gefaseerd herontwikkeld worden. Doel is het winkelcentrum een moderne uitstraling te geven en tegemoet te komen aan de veranderende wensen van nationale en internationale retailers.

Winkelcentrum Amsterdamse Poort bestaat uit 200 winkels met zowel landelijke als regionale retailers en is onderdeel van het winkel- en kantorengebied Amsterdamse Poort in Amsterdam-Zuidoost. Het winkelcentrum dat bestaat sinds 1986 is het grootste winkelcentrum van Amsterdam. In 2010 heeft er al een grote renovatie plaatsgevonden, waarna er veel nieuwe retailers zoals H&M en New Yorker zijn aangetrokken. Amsterdamse Poort is onderdeel van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Reageer op dit artikel