nieuws

Nieuwe huurders voor gerenoveerd winkelcentrum Obergon Winsum

Transacties

Het gerenoveerde winkelcentrum Obergon in het Groningse Winsum heeft een aantal nieuwe huurders: kapper Hairpoint, Etos en Gall & Gall. Supermarkt Albert Heijn en modeketen Ter Stal zijn uitgebreid. Op woensdag 7 september 2016 werd het winkelcentrum heropend door burgemeester Rinus Michels.

Nieuwe huurders voor gerenoveerd winkelcentrum Obergon Winsum

Vastgoedmanager Compact Real Estate Services uit Hilversum heeft namens de eigenaar Verenigd Beheer in Baarn het projectmanagement gevoerd met betrekking tot een grootschalige renovatie en uitbreiding – met 515 m2 bvo – van het winkelcentrum. Deze ontwikkeling is een samenwerking tussen de eigenaar van het winkelcentrum – een particuliere belegger – en de gemeente Winsum. De gemeente richtte de openbare ruimte rondom het winkelcentrum opnieuw in.

Voor het vernieuwde winkelcentrum (3041 m2 bvo) zijn nieuwe huurders aangetrokken. Het publiek kan nu vanuit een nieuwe overdekte passage onder andere terecht bij kapsalon Hairpoint, een Ter Stal Mode-filiaal, een Etos- en Gall & Gall-vestiging en een aanzienlijk grotere Albert Heijn-supermarkt.

Het project is ontworpen door Steven van der Goes Architecten uit Rotterdam. Bij de acquisitie van de nieuwe huurders adviseerde WP Retail Development & Management uit Rotterdam. Compact Real Estate Services blijft na realisatie het beheer van het winkelcentrum met bovengelegen woningen doen.

Reageer op dit artikel