nieuws

Multinational huurt 5.600 m2 vastgoed op Fokkerpark

Transacties

World Wide Technologies heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van 5.000 m2 logistiek vastgoed, 590 m2 mezzanine en 405 m2 kantoorruimte aan Fokkerweg 300.

Het gaat om gebouw 7 dat direct bij de entree van het Fokkerpark staat. Het Amerikaanse bedrijf huurt het vastgoed voor zijn Europese activiteiten. De onderneming met meer dan 3.000 werknemers houdt zich bezig met de implementatie van technische oplossingen voor grote publieke en private ondernemingen.

Gebouw 7 is enige weken geleden gekocht door Standard Life Investment. De Britse vermogensbeheerder heeft met deze transactie 70 procent verhuurd. Ook is de belegger op risico gestart met de bouw van Fokker 8 dat een totale vloeroppervlakte krijgt van 18.500 m2.

Op Fokker Logistics Park zijn grote internationale gebruikers gevestigd zoals DHL, Agility, DB Schenker, XPO en vele anderen. Industrial real estate partners adviseerde Standard Life Investments bij deze transactie. WWT werd vertegenwoordigd door CBRE. De verhuur van het complex wordt verzorgd door Industrial real estate partners en DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel